Rosanne

Wij zijn Rosanne (30) & Martijn (32), nu 2 jaar getrouwd en we hebben 2 katten van 7 & 6 jaar. En wij wonen in een dorpje in de kop van Noord-Holland.

Ook wij zijn Wensouders, en zoeken (nog steeds) een draagmoeder, hoogtechnologisch, uit Nederland. We zijn al doorgestuurd naar het VUmc Amsterdam. Dit omdat een zwangerschap voor mij zelf helaas levensbedreigend is. Dit komt omdat ik bij de 1% á 2% van de vrouwen hoor met epilepsie waar de hormonen alles dus zodanig ontregelen dat dat heel fout af kan lopen. Toen ik afgelopen januari 2017 zwanger was en de 16e januari mijn miskraam opgang kwam raakte ik in een status epilepticus, hier in heb ik 3 uur gezeten. Mijn vader heeft mij (net aan op tijd) gevonden, ik lag al in coma toen hij mij mij vond. Letterlijk op het randje tussen leven en dood.

Normaal gesproken (nu ik niet zwanger ben) voel ik een aanval altijd ruim op tijd aankomen, en kan ik mijzelf altijd op veilige plek brengen.

Maar na het moment dat we te horen kregen dat ik niet meer opnieuw zwanger mag worden, dan stort even alles in. Want niets liever had ik zelf een mooie mix van mijn man en mij op de wereld willen zetten…. Maar dat mag niet meer..

Alleen kunnen we ons niets liever Wensen dan zo graag een kindje verwelkomen in ons gezin en in onze familie, die biologisch van ons is, en daarnaast ook gelijk een neefje of nichtje voor onze neefjes en nichtjes kan zijn, en een kleinkind voor onze ouders.

En daarom zoeken we een draagmoeder, zodat we naast Papa en Mama van 2 engeltjes in het hiernamaals ook in het leven nu Papa en Mama kunnen worden!